Džoker na Lebrona – uhvati strelce uz najveći bonus ikada

Možemo da se kladimo da svaki domaći ljubitelj košarke, kada u rasporedu NBA utakmica vidi Denver Nagetse, odmah rezerviše termin i unapred se raduje novom spektaklu.


Tako je i ove noći, a posebno posle brutalne partije Nikole Jokića, koji maltene sam srušio Jutu Džez i ubacio joj 47 POENA. Time je ponovio svoj najbolji učinak u karijeri, ali njegove navijače je posebno obradovalo to što je “počastio” najskupljeg defanzivca NBA lige – Rudija Gobera, čoveka od 100 miliona dinara.


Povodom novog meča Jokare i društva – Meridian časti! Za potpuni užitak u NBA spektaklu odmah OVDE preuzmite 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje! Sve što je potrebno – JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.


Ne zaboravite i to da vas, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%!
Posle Jute i Detroita, Denver i Somborac namerili su se na aktuelnog šampiona lige, Los Anđeles Lejkerse. Težak ispit, ali ako nastave u ovom ritmu, iznenađenje uopšte nije daleko.


U preostalom delu programa čeka nas i utakmica Atlante i Jute, dok će Luka Dončić i drugari odmeriti snage sa Golden Stejt Voriorsima. Već viđen revolveraški obračun Dončića i Stefa Karija je razlog da pogledamo ovu utakmicu. Da vidimo hoće li Dalas konačno izaći iz krize.


Vredan par na tiketu mogu biti i Filadelfija i Portland, dok se Hjuston već navikao da igra bez Brade, pa će odmeriti snage sa Memfisom.


Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka još jedna uzbudljiva NBA noć, a ako vam to nije dovoljno, ona je “začinite” odiranim tiketom u Meridianu. Do tada, OVDE možete pogledati kompletnu ponudu klađenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE