Oglasili se iz Crvene zvezde: Evo šta se dešava na ,,Marakani”!

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je za ,,Sputnjik” da to što se policijske snage nalaze ispred stadiona ,,Rajko Mitić” nema veze sa bilo kim u srpskom šampionu.

Stadion Crvene zvezde je opkoljen, baš kao i Partizanov, gde je jedna osoba uhapšena.

– Na ,,Marakani” se trenutno ne dešava ništa. Radnici nisu izbačeni, niti su ulazili u prostorije. One su samo blokirane, žandarmerija stoji ispred – započeo je Mijailović.

Dve nedelje pre velikog meča sa Milanom u Ligi Evrope, policija se naoružana nalazi okolo stadiona. Mijailović kaže da nije iznenađen.

Nisam iznenađen, rade ljudi posao za koji su plaćeni. Kako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina – ističe Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE