“Prljav veš” hrvatske rukometne reprezentacije: Jedan igrač tri godine reketira Savez i reprezentaciju

Hrvatska rukometna reprezentacija neslavno je završila nastup na Svetskom prvenstvu u Egiptu.

Nedavno je prilično bombastično odjeknula izjava nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, Božidara Jovića, kako se srpski rukometaši okupljaju samo kako bi sedam dana bančili i pijančili, ali na površinu je počeo da izlazi “prljav veš” iz redova “kauboja”.

Prašinu je podigao sada već bivši fizioterapeut hrvatskog nacionalnog tima, Damir Kajba, koji je prvo kritikovao novog selektora Hrvoja Horvata.

Prvo ću da kažem kako je tekao moj razgovor s novim selektorom Hrvojem Horvatom. On me je na jedan bezobrazan i perfidan način obavestio o tome da ja više nisam član reprezentacije. Taj moj razgovor s Horvatom je bio, doslovno ću vam preneti: Ej Kajba, ti znaš da ću ja da napravim neke promene, ti si super fizoterapeut, verovatno i najbolji, ali previše je buke oko vas fizioterapeuta. Nije to samo moje mišljenje nego i mišljenje drugih, rekao je Kajba za Net.hr.

Potom je prešao na prvotimca Barselone, Luku Cindrića.

Kad sam napisao da neko nije zaslužio da nosi dres hrvatske rukometne reprezentacije, onda sam tu mislio na Luku Cindrića. To je svima jasno, ljudima iz rukometnih krugova koji su me zvali, da sam mislio na njega, i to je moj lični stav. Meni doslovno nije normalno da taj dečko može tri godine da reketira HRS i reprezentaciju, i da mi čekamo da on nešto odigra, da se dobije potvrda može li ili hoće li. Neće da razgovara za hrvatske medije, a onda ode na podkast srpskog portala Balkan Handball i onda po očito naručenim pitanjima se preznojava i sam ne veruje u ono što je rekao i drži svima pridike, dodao je Kajba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE