Bajić pred Partizan: Tim koji uvek moraš poštovati

 U subotu od 19 časova u okviru ABA lige očekuje nas derbi meč između Partizana i Igokee. Crno-beli imaju jako lošu sezonu u regionalnom takmičenju sa skorom od 7 pobeda i 9 poraza.

Međutim trener tima iz Laktaša Dragan Bajić smatra da njegovu ekipu očekuje jako težak meč.

Očekuje nas gostovanje ekipi Partizana, ovo nam je treća utakmica u 5-6 dana. Ono čega se ja plašim kao trener je sigurno zamor ekipe. Potrudićemo se da se što bolje oporavimo i što bolje spremimo u ovom kratkom periodu za Partizan, rekao je Bajić.

Ekipa iz Laktaša je trenutno druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i tri poraza.

– Partizan je tim koji uvek moraš respektovati i s poštovanjem ući u svaku utakmicu. Oni jesu rezultatski u nekakvoj krizi pogotovo kada je ABA liga u pitanju, međutim radi se o jednoj dobroj ekipi i respekt mom kolegi Filipovskom koji se trudi i radi da taj tim podigne na jedan viši nivo, rekao je Bajić.

On je istakao da je Partizan u meču sa Lokomotivom pokazao karakter i pored svih nedaća.

– Primetio sam taj odbrambeni deo gde su bili dosta agresivni, nisu dozvolili ekipi Lokomotive da se razigra i sigurno da ćemo kroz te analize morati da se što bolje spremimo da se prilagodimo toj čvrstini kada je u pitanju odbrana Partizana. Napadački imaju sigurno jako kvalitetnih igrača, dosta opcija kada je spoljna linija u pitanju i kada je unutrašnja linija u pitanju – rekao je Bajić i dodao:

– Mi ćemo morati uložiti napor i nadati se da Partizan ne bude u nekom ritmu da bismo pokušali iskoristiti neku šansu i ako nam se ukaže da slavimo u Beogradu, završio je Bajić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE