Ibra završio na ispitivanju zbog rasističkog vređanja Lukakua; preti mu DRASTIČNA kazna!

Zlatan Ibrahimović ispitan je u italijanskom državnom tužilaštvu nakon što je pokrenuta istraga zbog toga što je navodno rasistički vređao napadača Intera Romelua Lukakua.

Zvezde Milana i Intera sukobile su se 26. januara na derbiju ta dva kluba u četvrtfinalu Kupa Italije, a Ibrahimović je u jednom trenutku tokom prepirke rekao Lukakuu “Idi radi ona svoja voodoo sr.nja”, zbog čega je optužen za rasizam.

Šveđanin tvrdi da nije rasistički vređao Lukakua, ali tužilaštvo je svejedno pokrenulo istragu pa je danas morao da odradi ispitivanje. Pripadnici tužilaštva su jutros došli u Casu Milan, a igrača Milana zastupao je advokat Fabio Espozito.

Kako piše Calciomercato, nakon Ibrahimovića saslušan je i Lukaku, a isti tretman imao je i sudija utakmice Paolo Valeri. Sve okolnosti, ali i konačne odluke suda i Disciplinske komisije trebalo bi da budu poznate sledeće nedelje.

Ibrahimoviću, ako se dokaže da je rasistički vređao Belgijanca, preti kazna koja može biti desetodnevna suspenzija, ali i trajno izbacivanje iz sporta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE