Krstajić: Uživam, daj Bože da se svi vrate da ojačamo srpski fudbal

U svojoj prvoj takmičarskoj utakmici na klupi TSC-a Mladen Krstajić je iznenadio Nenada Lalatovića i odneo bodove iz Novog Sada.

Bivši selektor Srbije je posle meča rekao da je opravdao epitet derbija.

Želeo bih da zahvalim Vojvodini na gostoprimstvu i kolegi Šarcu na fer igri ekipe Vojvodine. Mislim da smo odigrali kvalitetan meč, 90 minuta smo kontolisali dešavanja na terenu, znali smo gde je Vojvodina najjača i pokušali smo da to neutrališemo. Zasluženo smo pobedili, idemo dalje, prvo je kolo, a mislim da je utakmica opravdala epitet derbija i da su gledaoci pred malim ekranima mogli da uživaju, rekao je Krstajić.

Na pitanje novinara Sportske centrale da li mu je iz ove perspektive drugačije da bude u srpskom fudbalu Krstajić je poželeo da se i drugi vrate.

Možda je za javnost bilo iznenađenje što sam se vratio, ali ja sam odmah rekao zbog čega sam ponovo tu. Imam vrhunske uslove za rad, odličnu ekipu i tim ljudi oko nas koji se bavi TSC-om. Uživam u poslu ovih mesec dana koliko sam tu, daj Bože da se i drugi vrate u srpski fudbal da ojačamo u svakom smislu, dodao je Krstajić.

Umesto isključenog Lalatovića na konferenciji je govorio njegov pomoćnik, Dragan Šarac.

Čestitam ekipi iz Bačke Topole na pobedi, mi nismo dobro otvorili utakmicu, nismo ništa uradili u prvih dvadesetak minuta i primili gol posle greške kompletne zadnje linije. Pokušali smo da se vratimo, TSC je imao više prostora za kontranapade, a mi smo propustili tu jednu stoprocentnu priliku kada je Čović šutirao pored gola. Okrećemo se utakmici protiv Čukaričkog, rekao je Šarac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE