Maldini i Milan već sastavili listu želja za letnji “mercato”: Evo koja tri igrača žele na San Siru

Nakon što su u januarskom prelaznom roku doveli Marija Mandžukića, Fikaja Tomorija i Suliha Meitea, iz Milana su već odredili listu igrača po koje će krenuti narednog leta, otkriva “Corriere dello Sport”.

Glavna meta je desno krilo Marseja Florijan Tovan kojeg je tehnički direktor Milana Paolo Maldini pokušao dovesti još ovog januara. Marsej je odolevao pozivima iz Milana pa su na kraju iz italijanskog velikana odlučili sačekati leto, kada 28-godišnjem igraču ističe ugovor.

Na Milanovoj listi nalazi se i 23-godišnji levi bek iz Urugvaja Matijas Vine koji igra za brazilski Palmeiras s kojim je osvojio Kopa Libertadores. On bi služio kao zamena za Tea Ernandeza, a Palmeiras za njega traži oko osam miliona evra.

Treći igrač s Milanove liste je 25-godišnji ofanzivni vezni iz Porta Otavio. Brazilac je u ovoj sezoni za Porto upisao 22 nastupa i u njima zabeležio dva pogotka i osam asistencija.

Njegov ugovor ističe narednog leta, a Transfermarket ga procenjuje na 28 miliona evra. On bi mogao doći kao zamena za Hakana Čalhanoglua koji okleva s potpisivanjem novog ugovora, dok mu aktuelni ističe na kraju sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DOMINANTNIH 10 GODINA: Englezi će po lošem pamtiti ovu sezonu!

Juče su završeni revanši četvrtfinala Lige konferencija i Lige Evrope. U drugom elitnom takmičenju UEFA po značaju, sastaju se Bajern...

POVEZANE OBJAVE