ISPLIVALO NA POVRŠINU: Otkriveni detalji svađe Fonseke i Džeka

Edin Džeko propustio je prethodna dva susreta Rome zbog svađe s trenerom Paulom Fonsekom.

Džeko je sa tribina gledao pobede Rome nad Specijom i Veronom, ali sada se situacija izgladila i ,,dijamant” se vratio treninzima s ostatkom ekipe, a biće i u kombinacijama za današnji derbi s Juventusom.

Italijanski mediji javljaju da mu je privremeno oduzeta kapetanska traka, ali da Džeko i uprkos tome nije izgubio motivaciju i spreman je da se dokaže Fonseki i uveri ga da je lider ekipe, te da su mu prioritet rezultati Rome.

Upravo zbog toga je i došlo do primirja na relaciji Džeko – Fonseka. Roma je na kraju odlučila da ga zadrži najmanje do kraja sezone, iako nije ni bilo konkretne opcije da napusti Olimpiko u završnici zimskog merkata.

Sada su u javnost procurili i detalji zbog kojih je došlo do prepirke između trenera i napadača Rome. Rimski ,,Il Tempo” piše da je sve počelo još nakon prošlogodišnjeg susreta protiv Sevilje, a sve je kulminiralo nedavno nakon susreta sa Specijom i ispadanja u Kupu.

Naime, Džeko se nije slagao sa Fonsekinom taktikom i pokušao je da nametne svoje stavove ispred cele svlačionice. Ovo je posebno zasmetalo treneru i tada je došlo do svađe i razmene teških reči.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE