Kao preslikano: Identični rezultati u Super ligi Srbije, Makarić nastavio gde je stao

Sva tri meča 17. kola Super lige Srbije koja su počela od 15 sati imala su identičan krajnji rezultat – 1:1.

Radnički iz Niša je sve do finiša imao tri boda u džepu, a onda je Katanić poravnao za Metalac iz Gornjeg Milanovca i postavio konačan rezultat u 83. minutu.

Radnički je u prvom poluvremenu imao inicijativu i više je pretio. Najbolju šansu imao je preko Stevanovića, čiji je udarac glavom sjajnom intervencijom zaustavio golmana domaćih Puletić, a istom igraču je poništen pogodak zbog faula u napadu. Metalac je u ovom delu igre stvorio jednu veliku priliku, koju nije realizovao Vlaukin.

Gosti iz Niša poveli su u 49. minutu. Đuričković je izveo slobodan udarac sa desne strane terena i poslao odličan centaršut u kazneni prostor, gde je najbolji u skoku bio štoper Žarko Marković, koji je glavom matirao Puletića, za 0:1.

Domaćin je od tog trenutka preuzeo kontrolu nad utakmicom, napadao je u talasima, a kolosalnu šansu imao je u 73. minutu. Maksimović je šutirao na prazan gol, a loptu je sa same linije izbacio Bjeličić i tako sprečio sigurno izjednačenje, ali je ono stiglo deset minut kasnije. Nakon kornera domaćih sa desne strane, Arambašić je nadskočio čuvare na prvoj stative i glavom prosledio loptu na drugu, gde je Katanić, koji je pobegao Šljiviću, samo postavio nogu i pogodio za konačnih 1:1.

Voždovac je imao vrlo dobru igru, pa čak i pogođeno mesto gde se spajaju prečka i stativa od strane Milojevića u uvodnom delu meča, ali su ipak oni bili ti koji su prvi vadili loptu u mrežu. Strelac za Radnik bio je sjajni najbolji golgeter lige Milan Makarić kojem je ovo bio 13. pogodak u sezoni. Izjednačenje Voždu doneo je 17 godina star fudbaler Luka Cvetićanin posle centaršuta Hajdina

Jug i sever zemlje su ukrstili koplja i usledila je podela bodova. Zlatibor i Spartak odigrali su takođe 1:1, a strelci su bili Tufegdžić i Vukić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Liverpul ima novog trenera

Posle razmišljanja od nekoliko meseci i pregovora sa Ćavijem Alonsom i Rubenom Amorinom, Liverpul je konačno pronašao zamenika Jirgenu...

POVEZANE OBJAVE