Ni manje ni više: Sergej otkrio ko je njegov klub iz snova!

Srpski fudbaler i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić otkrio je za Nova TV za koji klub bi voleo da zaigra tokom svoje karijere.

Bio je popularni ,,SMS” na meti brojnih klubova prethodnih leta. Spominjali su se najviše Juventus, a potom i Pari Sen Žermen i Mančester junajted. No, korpulentni vezista je ipak ostao na ,,Olimpiku”, gde je stekao status kapitena u pojednim mečevima i uživa podršku, kako navijača, tako i trenera Simonea Inzagija.

Rimljani su uspeli da se domognu nokaut faze Lige šampiona ove sezone i tamo ih čeka niko drugi do branilac trofeja – minhenski Bajern.

– Imamo težak posao protiv Bajerna. Istina je da sam želeo da izvučemo Real Madrid i da razmenim dres sa nekim fudbalerom tog kluba. Mislim da protiv Bajerna možemo da odigramo dobru utakmicu – kazao je Milinković-Savić.

On je takođe otrkio da mu je san da zaigra za španskog i evropskog velikana.

– Od malena maštam da zaigram za Real Madrid. To je moj cilj u karijeri i nadam se da ću moći da ga dostignem – kazao je Sergej.

Rođeni Novosađanin je u svojoj 26. godini života, odigrao je ove sezone 24 meča sa učinkom od četiri gola i pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE