Njukasl preživeo sve udarce i dobio Sautempton

Fudbaleri Njukasla pobedili su Sautempton sa 3:2 u meču 23. kola Premijer lige.

Viđen je sjajan meč na ,,Sent Džejms Parku”, trener domaćih Stiv Brus morao je da ,,cupka” najveći deo meča usled problema sa kojima se njegov tim susretao tokom utakmice.

Jesu poveli posle odlične reakcije Sen-Maksimana u duelu sa Janom Bednarekom, te realizacije Viloka, a potom i golom Almirona 10 minuta kasnije. U međuvremenu i loše vesti događale su se za Njukasl. Prvo im se povredio bek Havijer Mankiljo i Brus je posegnuo za promenom, a potom je pozajmljeni igrač Liverpula Takumi Minamino smanjio sjajnim golom.

Povredio im se i najbolji strelac Kalum Vilson i on je napustio teren, ali je Almiron ubrzo pribrano rešio situaciju u kojoj su ,,svrake” imale igrača viška i savladao Mekartija. Prelepim golom je u nastavku smanjio Vord-Praus, a onda je Hendriks sebi dopustio da dobije drugi žuti karton i Njukasl je imao igrača manje čitavo drugo poluvreme. I ne samo to, već su od 78. igrali i bez Fabijena Šara koji se takođe povredio. Do tada, Brus je iskoristio sve promene.

Izdržali su i osvojili tri važna boda u svojoj borbi za opstanak, a Hazenhitl će morati da radi danonoćno ukoliko želi da popravi svoju odbranu koja je primila 18 golova na poslednjih pet mečeva. Ujedno, na svakom od njih su i poraženi, pa su u crnoj seriji.

Svoj meč su igrali i Barnli i Brajton i on je završen bez pobednika – 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMAN PROBLEM ZA VICEŠAMPIONA: Majami bez ključnog igrača, nepoznata dužina pauze!

Košarkaši Majamija u izgubili su od Filadelfije u plej-inu. Imaju još jednu priliku za plasman u doigravanje. Protiv Čikaga odlučiće...

POVEZANE OBJAVE