OVDE imaš najveće kvote i 1500 RSD BONUSA za besplatno klađenje

Vikend je za odmor, ali i fudbal – rekao bi prosečan ljubitelj sporta i kladionice. Zato je Meridian spremio najbolje kvote za najbolje utakmice.

A osim kvalitetne ponude i vrhunskih kvota, Meridian je spremio sjajan bonus koji možeš da pokupiš klikom na OVAJ LINK.

Radi se o BONUSU od 1.500 RSD za tikete, koji mogu da budu tvoji bez uslova.
Akcenat je ovog puta na engleskoj Premijer ligi gde se igra “derbi svih derbija” (barem u poslednjih nekoliko sezona).

Liverpul je u najtežoj situaciji još od 2015. godine i dolaska Jirgena Klopa u klub, a naspram sebe će imati mašineriju Pepa Gvardiole koja ne planira da se zaustavi ni na Enfildu.

Valjalo bi ispratiti i dešavanja u Madridu gde Atletiko takođe nema nameru da uspori na putu do prve titule posle sedam godina. No, krenimo redom…

VULVERHEMPTON – LESTER, DVOJKA 2.35 (Nedelja, 15.00)

Dugo Premijer liga nije bila ovako neizvesna i svaki kiks može biti koban, što bi Lester mogao da sazna vrlo brzo.

Zato ,,lisice” nemaju pravo na gubljenje bodova, pogotovo ne protiv ekipe koja je prethodnog kola prekinula niz od čak osam ligaških utakmica bez pobede.

Vulvs igra daleko ispod očekivanja ove sezone, ali je u poslednjem kolu uspeo da stigne do preokreta protiv Arsenala koji je utakmicu završio sa dva igrača manje.

Portugalska armija ove sezone nije bila dovoljna da bez povređenog Raula Himeneza, najboljeg strelca iz prošle sezone, održi ekipu pri gornjem delu tabele.

U 23. kolu im u goste dolazi ekipa koja je poslednji put kao gost izgubila u novembru 2020. godine protiv Liverpula.

LIVERPUL – SITI, DVOJKA 2.20 (Nedelja, 17.30)

A kad smo kod Liverpula… Jirgen Klop i njegova ekipa imaju velike muke i probleme i nakon ovog meča na ,,Enfildu” oni bi mogli postati još veći.

Već je postalo dosadno nabrajati povrede u sastavu šampiona Premijer lige, one ne bi smele da se koriste kao opravdanje za loše igre, iako deluju kao realan uzrok.

Liverpul se nalazi na četvrtom mestu i u derbi ulazi nakon šokantnog poraza od Brajtona, dok sa druge strane, nakon izuzetno lošeg starta sezone, Mančester siti u potpunosti dominira engleskim fudbalom.

Računajući prvenstvo i oba Kupa, ,,građani” su vezali 13 pobeda, a bez poraza su čak 17 utakmica.
Uhvatila je ritam ekipa Pepa Gvardiole i biće pakleno teško zaustaviti ih u pohodu ka novoj titulu šampiona.

LIDS – KRISTAL PALAS, KEC 1.90 (Ponedeljak 21.00)

Znatno manje brige od Liverpula imaju Lids i Kristal Palas koji će u direktnom dvoboju odlučiti ko će na 11. poziciju.

Obe ekipe imaju po 29 bodova i poprilično su daleko od zone ispadanja, što znači da nijedna ekipa ne igra pod velikim pritiskom, kao što to često ume da bude slučaj, posebno sa ekipama koje, kao Lids igraju prvu sezonu u eliltnom rangu nakon dugo vremena.

Kristal Palas, koji kao kapiten predvodi Luka Milivojević, u prvom susretu ove deve ekipe odneo je laku pobedu rezultatom 4:1.

Upravo to bi mogao da posluži kao motivacija Marselu “Ludaku” Bijelsi i njegovim igračima.

ATL. MADRID – SELTA, KEC 1.70 (Ponedeljak, 21.00)

Kod ovog meča, sve činjenice idu u prilog tome da je Atletiko veliki favorit da kao domaćin osvoji sva tri boda.

Puno bi nam vremena trebalo da ih sve nabrojimo, ali napomenućemo da “Jorgandžije” jurišaju ka prvoj tituli od sezone 2013/14. Imaju 10 bodova više od Barselone i Real Madrida i seriju od osam uzastopnih pobeda u prvenstvu.

Na 19 utakmica do sada, primili su tek 10 golova, a kao domaćin u La Ligi nisu izgubili još od decembra 2019. godine! Luis Suarez, najbolji strelac lige, predvodiće ekipu koja će imati samo jedan cilj i dobru šansu da do istog stigne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE