Ivanić: Povratak u realnost

Mirko Ivanić je bio jedan od najboljih igrača tokom zimskih priprema Crvene zvezde, a dobro formu potvrdio je i u prvoj prolećnoj utakmici u Novom Pazaru.

Ivanić je bio strelac trećeg gola za svoj tim, a posle utakmice prokomentarisao je da je ovo povratak u realnost.

Veoma teška utakmica koju smo igrali na izuzetno teškom terenu. Velika promena za nas, bili smo u Turskoj gde su tereni u savršenom stanju, sada se vraćamo polako u relanost, kako to obično bude u ovo doba godine. Nije bilo lako, ali najvažnije da nosimo tri boda iz Novog Pazara. Raduje me činjenica da smo nastavili niz, koji smo započeli u prošlom delu sezone, rekao je Ivanić.

Na svakoj utakmici se trudim da dam svoj doprinos, naravno volim kada asistiram i postižem golove, kao što je to bio slučaj danas. Zadovoljan sam, ali uvek može bolje, kako ja, tako i cela ekipa. Međutim jako je bilo teško igrati po ovakvom terenu, nije izgovor, ali je to nešto što je realnost, ali smo i pored toga uspeli da dođemo do pobede, što je i najvažnije u ovom trenutku.

Crveno-bele očekuje gust raspored, a kulminacija predstojećeg perioda biće dvomeč sa Milanom u Ligi šampiona.

Trenutno smo fokusirani na oporavak i sutrašnji trening. Idemo korak po korak, sledeća utakmica je protiv Radničkog iz Niša, očekujem sličan meč kao danas. Ima još dosta vremena do utakmice sa Milanom, kada prođe prvenstveni duel, razmišljaćemo o evropskoj utakmici, zaključio je Ivanić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE