Jokić: Ne znam da li sam uradio dobar posao ili ne

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić istakao je nakon svog rekorda karijere u porazu od Kingsa da nije siguran da li je uradio dobar posao.

Sa 50 poena, Jokić je oborio pojedine rekorde, ali za njega, njegov tim i navijače Nagetsa ostaje žal s obzirom na to da su izgubili susret sa Sakramentom.

– Samo sam bio uključen. Imali smo nekoliko mladih igrača na ovoj utakmici i samo sam želeo malo da im pomognem. Ne znam da li sam uradio dobar posao ili ne. U poslednjoj četvrtini, bio sam nešto agresivniji – kazao je Jokić posle meča.

Svoje impresije za partiju srpskog centra, nije krio ni trener Nagetsa Majk Maloun, kojeg statistika nije zadivila toliko.

– Impresivnije je od 50 poena, 12 asistencija i osam skokova bio je njegov pristup, njegova psihološka priprema i njegovo vođstvo. Znao je da imamo manjak igrača u timu i razumeo je koliko je ova utakmica važna. Nikola je izašao i uradio svoj posao. On ne brine. Izgubili smo utakmicu i jedno za čim treba da brine je upravo to – rekao je Maloun.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE