Klop posle poraza: Da češće igramo ovako ne bismo toliko zaostajali

Liverpul je doživeo ubedljiv poraz od Mančester sitija, a trener ,,redsa” Jirgen Klop nije nezadovoljan nastupom svog tima.

Nije nam bio dan, ali sa moje tačke gledišta, veći deo utakmice bili smo briljantni. Stvarno mi se dopala igra, posebno u prvom delu kad smo bili ravnopravni takmac. Video sam dosta dobrih stvari u našoj igri. Da češće igramo ovako kao u derbiju ne bismo bili toliko bodova iza Sitija. Kad je Siti prešao na sistem 4-4-2 u drugom poluvremenu nismo sebi ponudili dovoljno opcija da mu se prilagodimo. Još smo im i poklonili gol. Posle izjednačenja je mogla utakmica da ode i u našem pravcu, rekao je Klop.

On je se osvrnuo na loš nastup Alisona Bekera, koji je jedan od krivaca za ubedljiv poraz.

Toliko puta nam je spasao živote, ali je protiv Sitija napravio dve greške. Istina je i da mu nismo ostavili dovoljno opcija, naročito u situaciji koja je prethodila trećem golu. Za naredni kiks nema objašnjenja. Možda se malo i uplašio. Rekao sam mu da može bez problema loptu ponekad da ispuca na tribine, kad već na njima nema nikoga. U svakom slučaju, svi mi imamo dane kad nas neće. Već sutra će sve biti u redu, kazao je trener Liverpula.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE