Milojević: Partizan me nije zvao

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević rekao je da u skorije vreme nije imao poziv iz Partizana da preuzme taj tim.

Neočekivano, Dejan Milojević je od nedavno trener Budućnosti posle ostavke Petra Mijovića. Debitovao je pobedom nad FMP u ABA ligi, a ubrzo je usledio i poraz u Evrokupu. Doduše, od jakog Virtusa iz Bolonje.

Pisalo se o tome da je Milojević jedan od ,,pikova” za mesto trenera u Partizanu posle odlaska Andree Trinkijerija, a potom i nakon što je otpušten Vlado Šćepanović.

– Partizan me nije zvao, bilo je kontakata ranije, ali sada ne. Sada želim da pričam samo o Budućnosti, znam da navijače ovo uvek zanima, ali ja sam sada u Podgorici, u potpunosti fokusiran na Budućnost – kazao je Milojević na ,,Maxbet sport”.

On je potom prokomentarisao stanje u svom aktuelnom klubu.

– Budućnost ima dobru ekipu, da li smo najkvalitetniji, nismo, ali čekamo šansu da napraivmo nešto više. Imamo i interesantne mlade igrače, pre svega Fedora Žugića. Postavio sam sebi zadatak da iz kluba iznikne neki mladi igrač, ja volim rad sa mladim igračima. Ne može naravno da se forsira neki mladi igrač ako se ne trudi i ako ne zasluži minute na parketu – istakao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE