Nova NBA noć – novi Meridianov poklon bonus 1500 RSD

Nakon što smo sabrali utiske posle NFL spetakla i Superbola, vreme je da se vratimo omiljenoj zabavi – najboljoj, najjačoj i najluđoj ligi na svetu – NBA.
I ove noći čeka nas velika borba za svaki poen, mnogo blokada, sasvim sigurno obaranje nekog rekorda, a shodno tome i Meridian obara rekorde.
Kao što ste već navikli, u Meridianu svakodnevno svedočimo velikom broju dobitaka, a zašto baš ti ne bi bio jedan od tih srećnika? Za početak, sve što treba da uradiš je da – odmah OVDE preuzmeš 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje! Dakle, JEDAN KLIK i keš je spreman za korišćenje.
Ne zaboravi i to da te, samo u Meridianu, čeka i najveći bonus na broj parova – do čak 2000%! Dakle, sve je na raspologanju, na tebi je samo da pokažeš dobro poznavanje NBA lige i da te malo sreća “pogleda”.
Kada se radi o utakmicama, ljubitelje košarke na ovim prostorima će, sasvim sigurno, najviše zanimati duel Dalas Maveriksa i Minesote, kao i Denvera protiv Milvokija.
Dalas je končano “proradio” i stigao do pobede, što znači da se dobra partija Dončića konačno isplatila, a da li će tako biti i ove noći – ostaje da vidimo.
Denver je u naletu, to svi znamo i tome se svi radujemo. Dobro, njegovi protivnici sigurno ne, ali Jokić blista gotovo svake noći. Mnogi mu se dive, neki zavide, ali svi su saglasni da je jedan od najvećih kandidata za MVP titulu.
To će morati i večeras da opravda protiv dvostrukog MVP-ja, Janisa Adetokumba. Posebno je zanimljivo što je Janis na nekoj od prethodnih utakmica našao vremena i da fotografiše dok je bio na klupi. Pa, ko zna – možda ovog puta zamoli Jokića za “selfi”.
Osim toga, Šarlot će odmeriti snage sa Hjustonom, Čikago sa Vašingtonom, dok će Memfis igrati protiv Toronta, San Antonio protiv Golden Stejta, Finiks protiv Klivlenda, aLejkersi i Lebron Džejms pokušaće da dobiju Oklahomu.
Lebron upšte nije raspoložen da “preda” šampionski prsten, ali daleko od toga da se pita samo on. Da li će mu neko pomrsiti konce – ostaje da vidimo, a do tada – kompletnu ponudu klađenja pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE