Partizan u srcu Džejmsa Gista: Nikada nisam doživeo tako nešto [VIDEO]

Nekadašnji košarkaš Partizana, Džejms Gist, gostovao je u jednom podkastu i objasnio kakav je to osećaj igrati pred “grobarima”.

Gist je igrao za crno-bele u sezoni 2010/11, a posebno mu je u sećanju ostala utakmica u kojoj je Partizan poražen od Makabija, a navijači ostali u hali još dugo posle meča.

Došao sam u dvoranu dva sata pre početka, bila je puna, svi su nosili crno-belo. Imao sam slušalice u ušima, ali čak nisam čuo muziku. Kada su počeli predstavljanje igrača navijači su bili sve glasniji, bili smo tu, a nismo čuli najavljivača. Odjednom su svi podli crne i bele kartone, dvorana je postala crno-bela, nikada tako nešto nisam doživeo, rekao je Gist.

Makabi je ubedljivo dobio meč.

Izgubili smo 22 razlike, mislio sam, čoveče izgubili smo u ovakvoj večeri. Otišli smo u svlačionicu, trener je pokušavao da viče na nas, ali navijači su ostali u hali i pevali. Želeli su da se vratimo nazad. Kad smo se vratili videli smo da niko nije napustio dvoranu, a prošlo je bar pola sata od završetka meča. Pozdravili su nas kao da smo pobedili. Saigrači su mi prevodili, pevali su da nas vole, da žele da se borimo do kraja. Svi su došli da nam iskažu ljubav, dodao je Gist.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE