Bivši fudbaler Zvezde poručio iz Italije: Zvezda ima svoje adute protiv Milana uz jedan veliki plus

Do prve utakmice između Crvene zvezde i Milana ostalo je još osam dana, a među navijačima i igračima crveno-belih osim uzbuđenja raste i optimizam da može da bude ostvaren povoljan rezultat.

Izuzetak nisu ni biši igrači Crvene zvezde, a jedan od njih, Nenad Tomović, smatra da šampion Srbije ima svoje adute u ovom (dvo)meču.

Zvezdina šansa može da bude disciplina, odlična defanziva i iz toga će sigurno isplivati individualni kvalitet pojedinaca koji mogu da naprave razliku. Prednost će stopostotno biti publika (ako dopuste) i to što crveno-beli u ovom meču nemaju mnogo da izgube, a mogu i te kako da dobiju. Stanković je sigurno veliki plus, zato što poznaje italijanski fudbal i verujem da će do perfekcije pripremiti meč, rekao je Tomović za “Informer”.

Sa druge strane je Milan, koji se konačno vratio u vrh italijanskog fudbala.

Milan se konačno vratio tamo gde zaslužuje da bude, a to je vrh italijanskog fudbala. Od odlaska Berluskonija su imali turbulencije unutar kluba i mislim da je to dosta uticalo na rezultate. Sada kada su rešili pitanje vlasnika i vratili legendu poput Maldinija u sportski sektor, dovođenjem Piolija za trenera i odličnim izborom igrača, zasluženo su ponovo u vrhu. Slično je sa Zvezdom, kao sa Milanom. Prema mom mišljenju i oni napokon imaju jaku upravu, odličnu organizaciju, sistem i to sve daje rezultate. Odličan posao Mrkele, prava pojačanja, mladi igrači i naravno Deki.

Ibrahimović je opasnost broj 1, iako će prema nekim najavama propustiti prvi meč.

Ibra je sigurno opasnost broj jedan! Ipak, Rebić, Leao i ostali napadači će bez sumnje morati konstantno da budu na oku našim defanzivcima, zaključio je Tomović, koji već dvanaestu godinu nastupa u Italiji, a trenutno je član SPAL-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE