Euforija među navijačima Zvezde: Katai dobio zeleno svetlo!

Sjajne vesti za Dejana Stankovića i navijače Crvene zvezde.

Trener crveno-belih uskoro će ponovo moći da računa na Aleksandra Kataija, koji je uspešno prošao još jednu lekarsku kontrolu.

Mozzartsport je preneo informaciju da je Katai posle nekoliko nedelja individualnih treninga i rada smanjenim intenzitetom dobio zeleno svetlo da se priključi timskim treninzima i radi sa 60 odsto mogućnosti.

Isti izvor navodi da je Kataiju smanjena terapija, jer tim načelnika sa VMA ne želi ništa da rizikuje, već namerava da u takvim okolnostima još malo istestira organizam Zvezdine desetke. U slučaju da ne bude neželjenih efekata i promena u krvnoj slici, Katai će moći maksimalno da trenira od narednog ponedeljka.

Definitivno je potvrđeno da najbolji igrač šampiona Srbije neće moći da igra u dvomeču sa Milanom, ali bi već od marta meseca navijači ponovo mogli da uživaju u njegovim majsotrijama u crveno-belom dresu. Podsećamo, Katai je poslednji put na terenu bio 12. marta prošle godine u duelu Srbije i Škotske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada Boeli napušta Čelsi

Čelsi je od prošle sezone u vlasništvu američkog konzorcijuma, a na čelu kluba je Tod Boeli, američki milijarder. Od dolaska...

POVEZANE OBJAVE