Filipovski pred Borac: Mogu svakog da dobiju

Košarkaši Partizana svoj put u odbrani trofeja u Kupu Radivoja Koraća započinju protiv Borca iz Čačka.

Čačani su ove sezone bili posebno nezgodni za crno-bele jer su ih dobili u oba duela. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.

Trener Sašo Filipovski ističe da je potrebno da se isprave greške iz poslednjeg duela iz Čačka.

Očekujem da ispravimo greške koje smo pravili u poslednjoj utakmici protiv Borca, kada smo primili previše poena i imali probleme sa igrom 1 na 1 i pik end pop igrom, nismo imali rešenja za njihove pokretljive igrače i veliku širinu u napadu. Neugodna su ekipa i ako pogađaju, mogu da dobiju svakog. Zato moramo da igramo dobru odbranu, sa visokom koncentracijom, i u napadu moramo da se spremimo na njihove različite odbrane. Važno je da imamo koncentraciju u napadu i da smo fokusirani na osnove igre. Širina, dodatni pas, hrabar šut i dobra selekcija dodavanja – te stvari će odlučivati utakmicu i njima posvećujemo najveću pažnju, rekao je Filipovski.

U Novom Sadu, za Partizan će nastupiti sledećih 14 igrača: Novica Veličković, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Ognjen Jaramaz, Džoš Perkins, Nikola Janković, Nikola Radovanović, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vil Mozli, Mihailo Petrović i Vidan Dronjak. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE