Muka naterala: O’Brajant u Zvezdinom temu za Kup!

Košarkaš Crvene zvezde Džoni O’Brajant biće priključen timu koji će učestvovati na Kupu Radivoja Koraća!

Silni problemi sa koronavirusom u timu Dejana Radonjića, naterala je crnogorskog stručnjaka da posegne za O’Brajantom, koji radi izdvojeno od sastava već neko vreme.

On je radio sa Slobodanom Klipom i održavao spremu nakon što ga je klub suspendovao posle rasprave sa Radonjićem, a čak se spekulisalo da je O’Brajantova karijera u crveno-belom dresu gotova.

Radonjić je sastavio 13 putnika za Novi Sad i na njemu, od srede, nema jednog od visokih igrača – Duopa Rita. On iz istog razloga kao Volden, Kolom, Hol i Noko neće biti u stroju određeno vreme, pa je tako Džoni O’Brajant rešenje koje se nametnulo Radonjiću iako nije bilo planirano da nastupa u Kupu.

Kada se Rit izuzme sa spiska i pridoda O’Brajant, lista od 13 igrača na koje trener Crvene zvezde može da računa jeste:

Dejan Davidovac, Branko Lazić, Ognjen Kuzmić, Aleksa Uskoković, Ognjen Dobrić, Džoni O’Brajant, Boriša Simanić, Marko Jagodić Kuridža, Aleksa Radanov, Džordan Lojd, Marko Simonović, te mlade snage Nikola Šaranović i Milutin Vujičić.

Kup Radivoja Koraća na programu je od 11. do 14. februara u Novom Sadu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE