Radonjić pred KRK: Da se stabilizujemo zdravstveno pred nastavak sezone

Crvena zvezda sa puno problema putuje u Novi Sad na Kup Radivoja Koraća. Naime, posle četiri zaražena igrač, pred sam polazak pojavio se i peti Duop Rit, tako da će crveno-beli biti značajno oslabljeni.

Trener ekipe Dejan Radonjić ističe da je situacija neizvesna jer se mnje iz dana u dan.

U situaciji kada nam je zdravlje na prvom mestu, idemo u Novi Sad sa nedoumicom u kom sastavu ćemo nastupiti na završnici Kupa Radivoja Koraća. U okolnostima koje se menjaju praktično iz dana u dan, ono što nas raduje je da ćemo bez obzira na broj igrača,učestvovati na završnici kupa i biti deo završnog turnira. Sve ostalo je u ovom trenutku u drugom planu, rekao je trener crveno-belih i dodao:

Želimo da se stabilizujemo u narednom periodu sa zdravljem igrača i članova stručnog štaba, bez obziran na veliki broj utakmica, kako bi stoički izneli veliki broj obaveza koje nam predstoje. Korona nas je nažalost deklasirala, nemamo veliki broj igrača i članova stručnog štaba zbog virusa i potpuno je jasno zašto je naše osnovno razmišljanje, da je zdravlje najvažnije  i na prvom mestu. Situacija nije nimalo prijatna, rekao je trener crveno-belih.

Prvi meč na Kupu Radivoja Koraća Crvena zvezda igra u četvrtak od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE