Veličković pred jubilej: Respekt za Borac, ali ja idem da osvojim Kup

Kapiten Partizana, Novica Veličković, protiv Borca će odigrati 500. utakmicu u crno-belom dresu.

Borac je dva puta ove sezone već savladao Partizan, ali Veličković je naglasio da u Novi Sad ide da osvoji Kup Radivoja Koraća.

Borac je ekipa koja nas je dva puta nadigrala ove sezone, momci zaslužuju svaki respekt, i to moramo imati na pameti od prve sekunde na utakmici. Kup je takvo takmičenje da nemate pravo na popravni. Borac ume da igra, u oba naša meča su pokazali da im lopta ide fantastično, da imaju odlične šutere u ekipi, da znaju šta hoće, a na nama je da spremimo odgovor na to i da idemo korak po korak. Ja idem da osvojim Kup. Specifično je takmičenje, igraju se tri utakmice u četiri dana, ako se prođe do finala. Ekipa mora da razmišlja tako da idemo da osvojimo trofej. Partizan ne treba drugačije ni da razmišlja, rekao je Veličković.

Meč sa Borcem na programu je u četvrtak od 21 sat, a pobednik ovog duela u polufinalu će igrati protiv Crvene zvezde ili Radničkog iz Kragujevca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE