Filipovski: Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od Borca, upisali pobedu

Partizan je pobedio Borac i plasirao se u polufinale Kupa Koraća, gde će igrati sa boljim iz meča Zvezde i Radničkog.

Trener crno-belih Sašo Filipovski izrazio je zadovoljstvo učinkom svog tima i istakao da je Borac vrlo težak protivnik.

Čestitam ekipi Borca, koja je neugodan protivnik, igra dobro jedan na jedan, ima širinu u igri, dobar šut za tri… Oni kada pogađaju mogu da dobiju bilo koju ekipu. Ušli smo u neizvesnu završnicu, zbog nesportske lične greške i izgubljene lopte, ali sam srećan što smo imali koncentraciju i rešili meč. Zadovoljan sam što smo posle dva poraza od njih zabeležeili pobedu, ispravili smo neke greške iz prethodnih mečeva. Obe ekipe su pogađale važne i teške šuteve i još jednom ponavljam, zaista sam zadovoljan ishodom s ozbirom na to da smo u jednom trenutku ispustili veliku prednost, rekao je Filipovski.

Trener Borca Marko Marinović rekao je da su oscilacije u igri koštale njegov tim poraza.

Mnogo je teško pobediti bilo koju ekipu tri puta zaredom. Partizan je odličan tim, koji je sastavljen da osvaja titule i da igra na najvišem nivou. Mi smo večeras imali neke prazne minute i to nas je na kraju koštalo utakmice. Dobra stvar je to što smo pokazali karakter i što se nismo ni jednog trenutka predavali, to je mentalitet koji Borac treba i u narednom periodu da pokaže. Želim Partizanu sreću u nastavku Kupa, a nama dobre utakmice do kraja ABA lige, rekao je Marinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PO ZAVRŠETKU DVA DERBIJA: Zvezda prodaje ulaznice za gostovanje u Novom Sadu

U drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde gostuju Vojvodini. Crveno-beli iz Beograda ulaze u meč nakon dve pobede...

POVEZANE OBJAVE