Kako je Boaći završio u Poljskoj: Za sve je “kriva” devojka

Ričmond Boaći je tek stigao u Gornjik iz Zabžea i sa klupe posmatrao poraz svog novog tima od Rakova u osmini finala Kupa Poljske.

U klubu očekuju mnogo od dkoskorašnjeg fudbalera Crvene zvezde, doveden je i predstavljen kao veliko pojačanje, a predsednik Gornjika Darijuš Černik, pojasnio je kako je uopšte došlo do toga da Boaći pojača njegov klub.

Iza nas su dani velikog rada, usudiću se da kažem da od 1989. godine u Gornjik nije stigao fudbaler sa ovakvim CV-em. Otkriću vam da je veliki posao u transferu obavila njegova devojka, koja od pre nekoliko meseci studira u Poljskoj. Da ne govorim o gigantskom trudu naših skauta, Boaći je između velikog broja dobrih ponuda izabrao baš našu, a navijačima poručujem da će se uveriti da Ričmond može da igra u nekom od velikih evropskih klubova, rekao je Černik.

Boaći bi mogao da debituje u ponedeljak kada Gornjik dočekuje Stal iz Mieleca, poslednjeplasiranu ekipu šampionata Poljske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE