Ko je svetski šampion? Kladi se novcem koji Meridian časti

Vreme je za najvažniju sporednu stvar na svetu i odgovor na pitanje – ko je svetski šampion?
Svetsko klupsko prvenstvo je tu, a uskoro ćemo dobiti novog šampiona sveta. Pre nego što oni počnu sa slavljem, vreme je da Meridian obraduje baš vas! Kako?
Tako što ćete kliknuti OVDE, zatim preuzeti poklon u vidu 1500 dinara za sporsko klađenje, a onda baciti pogled na kompletnu ponudu Meridiana, „zavrteti“ keš i oprobati svoju sreću!
Možda baš vi budete naredni milioner, ali ne zaboravite još jednu važnu stvar – samo u Meridianu vas čeka i bonus na parove i to 2000%. Dakle, šta čekate?
Kada se radi o našem voljenom fudbalu, stvari stoje ovako: u Kataru su odigrana polufinala Svetskog klupskog prvenstva, a u prvom je ekipa meksičkog UANL Tigresa slavila sa 1:0 protiv Pamleirasa, pa će se u velikom finalu sastati sa Bajernom, koji je eliminisao egipatski Al-Ahli.
Ovom pobedom Tigres je postao prvi tim iz CONCACAF zone koji će imati priliku da u finalnoj utakmici postane klupski šampion sveta.
To automatski znači da ćemo gledati veliku borbu na terenu, ali znate kako kažu – Nemci su Nemci. Da li će Bavarci opravdati ulogu favorita – ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da će Robert Levandovski još jednom pokazati da je ravnopravan “rival” Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju.
Nešto ranije, u duelu za peto mesto katarski Al-Duhail bio je bolji od južnokorejskog Ulsan Hjundaija sa 3:1.
Reklo bi se očekivano, a da li će tako biti i u finalu?
Dok željno iščekujemo ovaj duel, vi nemojte gubti vreme, trk na meridianbet.rs i pogledajte kompletnu ponudu klađenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE