Lak posao za Megu u prvom četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća

Mega Soccerbet – Mladost Zemun 93:69 (31:14, 25:28, 20:14, 17:13)

Košarkaši Mega Soccerbeta prvi su polufinalisti Kupa Radivoja Koraća.

Mega je u prvom četvrtfinalu u Novom Sadu lako izašla na kraj sa ekipom Mladosti iz Zemuna i u polufinalu čeka pobednika meča FMP – Vojvodina.

Igrači Vladimira Jovanovića već posle prve četvrtine imali su 17 poena prednosti, početkom druge bilo je i +18, ali je Mladost serijom od 8 uzastopnih poena na početku drugog poluvremena prišla na samo 6 poena minusa (56:50).

Mega je reagovala serijom 10:0 i ugasila nade Zemunaca da mogu da naprave iznenađenje. Do kraja utakmice prednost Mege je samo rasla, do maksimalnih +26 u završnici meča.

Petrušev je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 22 poena, Cerovina je dodao 19, Matković 16, a Simonović 14 poena. Kod Mladosti najefikasniji je bio Igbanu sa 15 poena, a Dreksel je ubacio 11.

FMP i Vojvodina igraju od 17 časova, od 19 sati igraće Partizan i Borac, a današnji program zatvaraju Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca od 21 sat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE