Nikolić: Ja sam težak čovek, ali ubedio sam ih da mogu da pobede FMP

Košarkaši Vojvodine iznenadili su sve i pobedili FMP, plasiravši se tako u polufinale Kupa Radivoj Korać. Trener Vojvodine Miroslav Nikolić rekao je

Čestitam svojim momcima, koji su zahvaljujući želji i talentu, pokazali koliko znaju večeras. Pokazali smo da sa ovakvim sastavom možemo da iznenadimo i mislim da imamo sličan kvalitet kao i FMP, ali su oni bili u prednosti jer su odigrali mnogo više kvalitetnih utakmica tokom sezone, pre svega u ABA ligi. Tim koji vodim sigurno ima potencijal za ABA 2 ligu, a možda čak za za najbolje regionalno takmičenje. Tek godinu dana radimo zajedno, sve pohvale mom stručnom štabu, igračima na strpljenju, jer sam i ja težak trener i čovek, ali sam uspeo da ih ubedim da su oni zaista kvalitetni i da mogu da pobede FMP, rekao je Nikolić.

Vojvodina u polufinalu igra sa Megom u subotu od 18.30.

Pitanje je koliko ćemo, posle ove utakmice imati energije u subotu protiv Mege. Beslać, Bjelica i ostali igrači su imali veliku minutažu i pitanje je kakvi ćemo na teren izaći u polufinalu. Mega je izuetno mlad i perspektivan tim i ako im budemo parirali u trčanju, uz podršku onih koji su danas imali manju minutažu, sve je moguće, iskren je trener Vojvodine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE