Stanojević pred Novi Pazar: Obazriv sam, jedan nerešen rezultat može da nam okrene situaciju

Fudbaleri Partizana dočekuju Novi Pazar u 21. kolu Linglong Superlige Srbije.

Crno-beli moraju da nastave seriju pobeda kako bi ostali u trci sa večitim rivalom, a trener Aleksandar Stanojević zadovoljan je što utakmicu dočekuju u najjačem sastavu.

Svi smo zdravi, Filip Stevanović je počeo polako da trenira, tako da u najjačem sastavu dočekujemo važnu utakmicu. Novi Pazar je promenio trenera, izuzetno disciplinovana ekipa sa fantastičnom tranzicijom i brzim bokovima. U gostima mogu da budu veoma opasni, ali ozbiljno smo se spremali. Zadovoljan sam kako smo izgledali protiv Napretka, ali to je tek jedna utakmica, idemo korak po korak. Stekli smo poverenje jedni u druge, verujemo u to sto radimo, ali obazriv sam, jer jedan nerešen rezultat može da nam okrene situaciju. Bitno je da smo zdravi, da dobro radimo i da dobro igramo. Sastav će biti promenjen za nekih 4-5 igrača, jer hoću da pružim šansu većini igrača koji su dobro igrali na pripremama, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Jedna stvar može da se popravi u narednim utakmicama.

Potrebna nam je konstantnost u igri, kad smo postigli drugi gol nismo nastavili u tom ritmu, dozvolili smo protivniku da igra bez obzira što nas nisu ugrožavali. Ali insistiraću na konstatnoj igri svih 90 minuta.

Nemanja Jović je oduševio u prethodnoj utakmici, ali šef struke kluba iz Humske još uvek ne zna da li će mu ukazati šansu protiv Pazaraca.

Ne volim da posle jedne utakmice pričamo u hvalospevima o mladim igračima. Moraju konstatno da se dokazuju, moramo korak po korak kada su mladi igrači u pitanju. Ne znam da li će početi meč.

Stanojević neće biti zadovoljan ukoliko se osvoji Kup, a ostane bez šampionske titule.

Ja kažem uvek, prvenstvo je prioritet, pričaćemo na kraju sezone šta je uspeh i analizirati moj rad i učinak igrača. Zna se šta je cilj i ako ga ne ostvariš ne možeš biti zadovoljan, zaključio je Stanojević.

Utakmica je na programu u petak od 16.30 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE