Veljko Nikolić otkrio kako je došlo do povrede: Teško mi je, nosim štake i ne mogu da se oslonim

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić otkrio je na koji način je došlo do povrede koja će ga ostaviti van terena na prvom meču protiv Milana.

Moraće crveno-beli u bitku sa Milanom protiv jednog od najboljih igrača iz ove sezone. Sjajan je Veljko Nikolić otkako se priključio prvom timu, najavio je i u Novom Pazaru da mu sledi zapažen drugi deo sezone, ali potom je usledila povreda.

 Ne mogu da verujem da sam se povredio baš pred utakmicu sa Milanom. Teško mi je to palo. Svaki fudbaler priželjkuje da igra tako velike mečeve. Ko zna, možda se i oporavim do one druge utakmice, ne znam još ništa. Ipak, čini mi se da je realnije da će saigrači morati bez mene da savladaju Milan. Ja ću im biti najvatreniji navijač – kazao je Nikolić za ,,Informer”.

On je potom detaljno objasnio na koji način je došlo do povrede na treningu.

– Trenirali smo, teren je bio prilično mekan, a ja sam potrčao da stanem u blok. Nekako sam se nezgodno dočekao na nogu i izvrnuo sam skočni zglob. Nisam bio ni siguran šta sam povredio, ali sam osetio jak bol. Prve prognoze bile su da ću odsustvovati tri do četiri nedelje, mada to ne može precizno da se utvrdi dok mi ne spadne otok i dok snimak ne pokaže kakvo je stanje.

Ipak, nije ovo prvi put da se susreće sa istim problemom. Pre nešto više od dve godine sličnu sudbinu imao je nastupajući za Grafičar.

– Sličnu povredu imao sam krajem 2018. godine u Grafičaru i zbog toga sam se dodatno uplašio. Tada sam imao naprsnuće kosti i rupturu ligamenata, i to na istom mestu gde i sad. Nosim štake, ne mogu da se oslonim na nogu. Kad sam se povredio, odmah sam počeo da stavljam obloge i do večeri otok mi je maltene splasnuo. Međutim, juče ujutru se ponovo vratio. Videćemo šta će mi doktori reći. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren – završio je Nikolić.

Odličnim partijama ove sezone, Nikolić je skrenuo pažnju na sebe nekoliko evropskih klubova, pa je tako Zvezda, prema rečima Zvezdana Terzića, odbila pet miliona evra od strane Viljareala za njegov transfer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE