Filipovski posle poraza u KRK: Malo ćemo plakati pa da prionemo na rad

Partizan je doživeo još jedno razočarenje u tekućoj sezoni posle poraza u polufinalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde 78:79. Na taj način su se crno-beli oprostili od još jednog trofeja u sezoni, pošto su izgubili i šanse za ulazak u plej of ABA lige.

Trener Sašo Filipovski ipak ističe da u njegovoj ekipi ima mesta za napredak.

Žao mi je zbog igrača koji su dobro igrali. Nismo uspeli da završimo utakmicu. Poraz boli, ali život mora da ide dalje, malo ćemo plakati dva dana, a onda da prionemo na rad i da iskoristimo ovu pauzu za napredak ekipe. Imaćemo dva reprezentativca, ostali će da rade, rekao je Filipovski.

Partizan je skoro čitavim tokom meča imao prednost, ali na kraju nije uspeo da ostane nesavladan.

Pravili smo neke greške u samoj završnici, ali ih je bilo i tokom cele utakmice. Lojda nismo uspeli da zaustavimo, previše je bio dobar, a najveća razlika je bila u slobodnim bacanjima.

On ističe da je ostala sezona u Evrokupu u kojem crno-beli imaju šansu za prolaz dalje.

Idemo korak po korak, u Evrokupu imamo šanse da idemo napred, ali sada je najvažnije da odmorimo posle Kupa i počnemo da radimo na našoj igri i napredujemo, završio je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON POLUFINALA BARSELONE: Lajović izgubio od 118. igrača sveta u Madridu!

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da nastavi sa dobrim igrama u Španiji. Nakon polufinala u Barseloni, zaustavljen je u...

POVEZANE OBJAVE