Jedan je od najpoznatijih igrača Juventusa, zarađuje milione, a iste kopačke nosi dve godine

Svedoci smo generacije profesionalnih fudbalera kojima je postalo nezamislivo da odigraju nekoliko mečeva u istim kopačkama, ali jedan se ističe.

Reč je o Matijsu de Ligtu, zvezdi Juventusa i reprezentacije Holandije, koji zbog svog sujeverja već dve godine važne utakmice igra u jednim te istim kopačkama.

U aprilu 2019. kao tadašnji kapiten Ajaksa De Ligt je počeo da nosi Adidasov model kopački X 18.1. Od tada praktično ne izlazi iz tih kopački. Štoper Juventusa, koji po sezoni zarađuje oko 8.5 miliona evra, pomenuti model kopački nosi na svim važnijim utakmicama, pa čak ponekad i na treninzima.

Iako su mu iz Adidasa ponudili da naprave identičan par, De Ligt je to odbio te ih za vreme utakmica zalepi sa spoljne strane crnom, a sa unutrašnje belom zakrpom.

No, pitanje je koliko će trake i zakrpe moći da izdrže jer su kopačke počele da popuštaju i na samim vrhovima pa su i ušivene oko prstiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE