Mačva slavila, remi Voždovčana, tesno u Lučanima

Mačva – Metalac 2:1 (0:0)

Mladost Lučani – Radnik 2:2 (1:1)

Voždovac – Inđija 1:1 (1:1)

Fudbaleri Mačve ostvarili su pobedu u 21. kolu Superlige protiv Metalca na domaćem terenu. Iako u prvih 45 minuta nije bilo golova, u drugom delu Šapčani su se probudili. U 72. minutu povela je Mačva preko Mijailovića, da bi izjednačenje stiglo već u 80. Samo tri minuta kasnije ekipa iz Šapca postiže gol za konačnih 2:1.

Radnik iz Surdulice je poveo protiv Lučana već u prvom minutu preko Nemanje Kosa. Lukić je obezbedio izjednačenje u prvom minutu nadoknade za 1:1 na poluvremenu. Zahvaljujući penalu u 54. minutu, gosti su stigli do vodstva i preokreta, ali Šatara je ipak u nadoknadi izvukao bod za domaće.

Voždovac je odigrao nerešeno sa Inđijom kod kuće, a obe ekipe su postigl po gol. Prvo su domaći poveli preko Marka Gajića u devetom minutu, a Inđija odgovorila u 41. kada je precizan bio Željko Dimitrov. Do kraja nije bilo golova, pa su ekipe podelile bodove.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE