Natho srećan zbog pobede: Nefudbalsko vreme, ali naučili smo da pobeđujemo

Fudbaleri Partizana ostvarili su desetu uzastopnu pobedu, a strelac jednog od četiri gola protiv Novog Pazara bio je Bibars Natho.

Izraelski reprezentativac rekao je da je veoma srećan zbog pobede i načina kako crno-beli igraju na početku prolećnog dela sezone.

Mislim da je za nas veoma važno da smo pobedili i u ovoj utakmici i uopšte pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone. Nije lako nastaviti niz koji smo započeli. Veoma sam srećan zbog ove pobede, jer je teren bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal. Ali, naučili smo kako se pobeđuje kada su i ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan. Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 3:0, nego kada je 0:0, rekao je Natho za klupski sajt.

Natho se oseća mnogo bolje nakon malih problema sa povredom.

Pre pauze sam imao malih problema sa nogom i bilo mi je teško u nekoliko utakmica i nisam igrao kao što želim. Ali, znam koliko je ovoj sad period važan za tim i šta bi značilo da sada napravim pauzu. U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u 100 posto formu. Mnogo sam bolje, noga mi je svežija i mislim da ceo tim, uključujući i mene, izgleda veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako, dodao je prvotimac Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan poraz Partizana: TSC bolji od crno-belih

U okviru 32.kola Superlige fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 1:2. Poluvreme u Humskoj završeno je...

POVEZANE OBJAVE