Piksijeva poruka igračima Zvezde: Samo hrabro, Zlatan je ipak u poznim igračkim godinama

Dok se čeka ishod pregovora Dragana Stojkovića Piksija i Fudbalskog saveza Srbije legendardni fudbaler Crvene zvezde imao je šta da poruči igračima crveno-belih pred dvomeč sa Milanom u Ligi Evrope.

Stojković je otkrio da je po izlasku iz aviona saznao da će upravo Zvezda i Milan biti rivali u šesnaestini finala drugog po kvalitetu klupskog evropskog takmičenja.

Bio sam u avionu kada se održavao žreb. Prva poruka kada sam upalio telefon, bila je od Adrijana Galijanija, legendarnog čelnika Milana. Napisao je “istorija se ponavlja”, tako sam i saznao da će moj bivši klub ponovo da se sastane sa roso-nerima. Prognoza? Teško pitanje. Svakako je Milan veliki favorit, tu nema dileme. Pa ipak, igrači ne bi smeli da se uplaše, već da izađu hrabro. Uostalom, ne sumnjam da će Deki Stanković da ih pripremi i namesti kako treba. Biće veoma teško, ali nada umire poslednja, rekao je Stojković za Blicsport.

Najveća opasnost preti od Zlatana Ibrahimovića.

Pa dobro, Zlatan je igračina. O njemu ne bi trebalo trošiti reči. Ali, momci ne bi smeli da zaziru od njega, već da pokažu zube. On je, ipak, već u poznim fudbalskim godinama.

Hrabrost je recept za ovakve utakmice.

Hrabro, nego šta. Iskreno, i pored toga što je Milan zaista veliki favorit, najveći hendikep je to što najverovatnije neće biti publike. Drugačija je slika kada ima navijača na tribinama, oni će baš nedostajati i da podrže i da uveličaju spektakl, zaključio je Piksi.

Prva utakmica ovog dvomeča na programu je u četvrtak od 18.55 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE