Specija dala smernice Zvezdi, Milan bez šuta na gol (VIDEO)

Specija – Milan 2:0 (0:0) Mađore 56′, Bastoni 67′

  Fudbaleri Specije zabeležili su sigurno najznačajniju pobedu u svojoj istoriji. Debitant u Seriji A savladao je slavni Milan, trenutnog lidera prvenstva, i to potpuno zasluženo.   

Da nie bilo golmana Donarume Specija bi do prednosti stigla mnogo pre 56. minuta. Mladi čuvar mreže ”rosonera” zaustavio je nekoliko opasnih pokušaja domaćih u prvom poluvremenu, a najbolju šansu imao je bivši igrač Milana Saponara, u ranoj fazi meča. Posle brze kontre u 56. minutu Specija je povela. Možda bi Donaruma i ovo odbranio da Romanjoli nije kao na tacni poslužio Mađorea, a ovaj lako ubacio loptu u praznu mrežu ua svoj prvi gol u Seriji A. Konačan rezultat postavio je Bastoni sjajnim udarcem sa preko dvadeset metara koji ni raspoloženi golman Milana nije uspeo da zaustavi. U finišu je MIlan imao šansu preko Mandžukića, međutim pokušaj Hrvata otišao je pored gola, tako je da Milan meč završio bez udarca u okvir gola Specije.   

Da li je ovakvo izdanje ekipe Stefana Piolija ohrabrujuće za Crvenu zvezdu, ostaje da vidimo u četvrtak na našem najvećem stadionu. Milan je i dalje prvi, ali ga Inter može prestići u slučaju trijumfa protiv Laciija u nedelju uveče. Specija je na deobi 12. do 15. mesta sa 24 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE