Neško Milovanović: Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija

Trener fudbalera lučanske Mladosti Nenad Milovanović ogorčen je na suđenje arbitra Aleksandra Živkovića u duelu njegovog tima sa Radnikom iz Surdulice u subotu.

Susret je završen bez pobednika (2:2), a Mladost je, uprkos tome što su poveli već u prvom minutu igre, morala u 91. minutu da juri remi, u čemu su i uspeli.

– Siguran sam da će se klub i zvanično oglasiti na sve ovo što nam je priredio sudija Živković. Zaista ne mogu, a i ne želim da ostanem nem na ovoliku nepravdu, jer sve ovo postaje besmisleno, pri tom nisam ličan ni prema Savezu, a ni prema Zajednici. Malo je čudno da se ovakva utakmica poveri sudijskoj trojci na čelu sa glavnim arbitrom iz Niša?! Uvidom u statistiku sve je više nego jasno, dosuđeno je 30 faulova u korist Radnika, a duplo manje za Mladost… Da ne govorim o sijaset prekršaja koji su se morali sankcionisati. Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija. Razočaran sam, a dobro je znano koliko sam dugo u našem fudbalu, mnogo toga mi je jasno, ali ponoviću, Mladost će se zvanično oglasiti u narednim danima – istakao je ljutito Nenad Milovanović.

Popularni Nešto smatra da bi vanredno kolo, koje je na programu sredinom naredne nedelje, trebalo da bude odloženo zbog hladnih dana u našoj zemlji.

– Apelovao bih na nadležne da razmotre mogućnost odlaganja vanrednog kola, jer ovo su više nego teški uslovi za igru. Ovaj meč je odigran na minus osam, a najava da tek sledi pad temperature, jasno govori da su to uslovi u kojima se igrači na zaleđenim terenima mogu lako povrediti, a utisak je i da je vrlo teško igrati u takvim uslovima – kazao je Milovanović, a preneo ,,Žurnal”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE