Radonjić posle osvajanja Kupa: Odigrali smo dva različita poluvremena

Crvena zvezda slavila je protiv Mege i osvojila Kup Radivoja Koraća, a trener Dejan Radonjić vratio je crveno-bele na trofejne staze. On je posle meča istakao da je njegov tim spasilo dobro odigran drugi period utakmice.

Što se tiče samog meča mislim da smo odigrali dva različita poluvremena, bilo je dosta grešaka. Mlada i izuzetno talentovana ekipa Mege to je vešto koristila. U drugom delu odigrali smo značajno bolje odbranu, pametnije u napadu i kontrolisali smo dešavanje na terenu, rekao je Radonjić.

Strateg Zvezde osvrnuo se i stanje u ekipi usled problema sa kojim su se susreli zbog koronavirusa i odsustva skoro polovine tima.

Ne bih pričao o detaljima i svemu onom što je bilo pre nego što smo došli u Novi Sad. To sada nijetoliko bitno. Mi smo uspeli da uradimo nešto što se možda nije očekivalo. Pokosila nas je situacija, koje je pokosila i čitav svet, šta smo tu mogli. Generalno, naravno da sam zadovoljan. Za sutra već pripremamo sledeći meč, koji posle ovoga što smo igrali večeras svakako neće biti lak, kazao je Dejan Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE