Za njega će se tek čuti: Prvi put u karijeri na klupi seniorskog tima Partizana

U protokolu utakmice Partizan – Novi Pazar na klupi crno-belih neočekkivano se našlo novo lice.

Prvi put u karijeri na klupi seniorskog tima Partizana našao se talentovani golman Matija Gočmanac koji igra za omladince kod Nenada Brnovića i trenera golmana Jusmira Hatunića.

Poziv sam dobio pre desetak dana, počeo sam pripreme sa omladincima, završio trening. Potpuno neočekivano me je zvao trener golmana i rekao mi da sam priključen prvom timu i da sam tu sa njima. Bio sam mnogo uzbuđen, nisam mogao da sakrijem oduševljenje, rekao je mladi čuvar mreže rođen 2003. godine u Brusu.

Mladi golman ne krije oduševljenje dolaskom u prvi tim.

Sve izgleda zaista neverovatno. Svi su me lepo prihvatili, stalno dobijam savete od trenera Jovšića i trudim se da maksimalno ispravljam svoje nedostatke. Velika mi je čast i privilegija što mogu da treniram sa Stojketom i Popom. Moram da priznam da sam imao malu pozitivnu tremu još na Teleoptiku, nestrpljivo sam iščekivao polazak na stadion. U svlačionici sam bio mnogo uzbuđen i jedva sam čekao izlazak na zagrevanje. Kad sam zakoračio na teren, osećaj je prosto neverovatan ,ne može rečima da se opise. Jednostavno, ostvarenje dečačkog sna. Celu utakmicu sam pažljivo pratio i drago mi je što smo uz dobru igru pobedili!

Gočmanac ima i omiljenu odbranu u dosadašnjem delu karijere.

Omiljena odbrana mi je definitivno penal protiv Zvezde u kadetima, kad smo ih dobili 1:0 na Teleoptiku, dodao je standardni kadetski reprezentativac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Da li ste videli “nebeski” skok Angeline Topić? (VIDEO)

Angelina Topić je u vrhunskoj formi dva meseca pred Olimpijske igre koje će se održati ovog leta u Parizu....

POVEZANE OBJAVE