Bivši kapiten crno-belih postaje slobodan igrač: Šansa za Partizan?

Košarkaš Unikahe Dragan Milosavljević uskoro bi trebalo da napusti Unikahu. Kako prenose španski mediji Milosavljević i Unikaha će sporazumno raskinuti ugovor, koji ističe na leto ove godine.


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Gagi jednostavno nije imao sreće. Za španskog prvoligaša nije igrao godinu i po dana. Pred Svetsko prvenstvo u Kini 2019, doživeo je tešku povredu kolena, pa je morao na operaciju. Potom mu je i drugo koleno povređeno. Srpski košarkaš je ponovo operisan u decembru, samo par dana posle dobijanja zvanične dozvole da se vrati na teren.

S obzirom na okolonosti i neaktivan period u Unikahi, klub i košarkaš su se dogovorili da se raziđu. Koji će biti sledeći klub reprezentativca Srbije, još uvek nije poznato. Rastanak bi trebalo da budeo zvaničen narednih dana.

S obzirom na to da je Gagi uvek govorio da bi voleo da u jednom periodu kraijere ponovo obuče crno-dres, možda je ovo šansa za Partizan da popravi veoma lošu sliku, koji očajnim partijama pre svega u ABA ligi beleži.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REMONT: Baskonija se oprostila od trojice košarkaša

Košarkaki klub Baskonija biće totalno drugačija nego prethodne sezone. Španski klub je nastavio čistku u igračkom kadru nakon što je...

POVEZANE OBJAVE