SAD ILI NIKAD! Devetka ‘Azura’ ima tri senzacionalne i konkretne ponude na stolu

Andrea Beloti nalazi se u najboljim igračkim godinama. Ktalijanska ‘devetka’ navodno ima tri ponude i sve to nekako vodi njegovom odlasku iz Torina o čemu se već piše mesecima.

Svojim ratničkim pristupom Il Gallo (Petao) se izborio za kapitensku traku u Torinu i važnu ulogu u vrlo kvalitetnoj reprezentaciji Italije, a stilom igre postao je ljubimac svojih trenera i navijača.

Bez obzira na to što je u Torinu glavni igrač, brojni stručnjaci su dojma da je 27-godišnji Beloti došao do tačke u karijeri kad je vreme za novi iskorak. Mnogi će reći sad ili nikad!

Prema pisanju italijanskih medija na stolu su tri konkretne ponude. Jedna je iz Premijer lige, tačnije iz Totenhema i ona je finansijski uverljivo najizdašnija. Druga opcija je odlazak u Romu. Čelnici ‘Vučice’ rado bi ga videli na Olimpiku i spremni su mu ponuditi dres s brojem devet.

Treća opcija zvuči nekako najposebnije, a to je odlazak u AC Milan. Dakle Beloti bi imao priliku boriti se sa sedmerostrukim evropskim prvakom za trofeje. Direktor Paolo Maldini vidi ga kao idealnog naslednika vremešnog Zlatana Ibrahimovića i novog vođu mlade ekipe ‘Rossonera’.

Naravno, tu je i opcija da Beloti ostane u Torinu i da se nastavi boriti s ‘Bikovima’ za što bolji plasman u Seriji A kao što je to radio prethodnih godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŽIVE SAN O LIGI ŠAMPIONA: Montilivi će biti pun za Barsu!

Fudbaleri Đirone igraju nestvarnu sezonu koja još uvek nije završena. Vode borbu za drugo mesto sa Barselonom, dok Real polako...

POVEZANE OBJAVE