Šta se promenilo? Bjelica po drugi put u nizu na parketu za Kingse

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica po drugi put zaredom dobio je priliku da zaigra u dresu Kingsa, nakon perioda kada je bio odstranjen iz tima.

Delovalo je kao da je Bjelica završio svoju epizodu u Kingsima. Govorilo se o odlasku u neki drugi NBA tim, spominjali su se čak i Majami Hiti, a postojala je i mogućnost potencijalnog povratka u Evropu. Međutim, posle više od mesec dana, Bjelica je ponovo priključen ekipi na utakmicama i drugi put u nizu ima značajnu minutažu.

Posle 28 minuta u porazu od Orlando Medžika, kada je za to vreme upisao 15 poena, igrao je i u poslednjem meču Kingsa, u novom neuspehu. Ovog puta, Sakramento je izgubio od Memfis Grizlisa, a Beli je upisao devet poena za 27 minuta.

Trener Kingsa Luk Volton istakao je pre nekoliko dana da je Bjelica bio sjajan protiv Medžika, da znaju njegove kvalitete i da imaju vere u njega.

Očigledno, dogodio se preokret, pa se sada na Nemanju ponovo ozbiljno računa. Posle 14 utakmica neigranja, a da povreda nije u pitanju, pokreću se spekulacije, a da li ipak ima istine u njima, pokazaće naredni period.

Odigrao je 12, od mogućih 26 utakmica ove sezone i na njima prosečno beleži 7.5 poena i 4.1 asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE