Trener Javora: Imamo lošu tradiciju s Partizanom

Trener Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić rekao je da protiv Partizana njegov tim ima negativnu statistiku, te da će morati dodatno da se potrude.

Ne moram mnogo govoriti o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv Partizana. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprotstavimo tako kvalitetnom protivniku, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća. Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali, rekao je Bondžulić.

Što se tiče sastava i taktike, iz tabora Javora ne žele da otkrivaju karte i adute.

Još uvek nismo prelomili kako ćemo tačno odigrati tu utakmicu. Imamo više varijanti. Zbog kartona nećemo moći da računamo na Vanju Zvekanova, zbog kartona, odnosno Luku Radivojevića, koji je povređen. Ne bih detaljnije otkrivao karte i razmišljanja pred ovaj duel, već ćemo kroz konsultacije stručnog štaba doneti najbolje rešenje, adekvatno u datom trenutku za ostvarenje dobrog rezultata, rekao je strateg Javora.

Fudbaleri Javora u sredu dočekuju Partizan u okviru 22. kola Superlige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE