FSS pomogao Slogi da se povrati nakon pljačke

Fudbalski savez Srbije (FSS) poklonio je lopte i opremu fudbalerima Sloge iz Kraljeva kako bi mogli da prevaziđu teške trenutke kroz koje prolaze.

Naime, prostorije kluba su prethodne nedelje opljačkane, a lopovi su odneli veliki deo opreme koja uključuje dresove, trenerke, lopte, štampače, računare i slično. Čelnici FSS su odlučili da na adresu kluba iz Kraljevo pošalju pomoć kako bi mogli da igraju utakmice u narednom periodu.

– Nemam reči kojima želim da se zahvalim rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije. Pokazali su još jednom da vode računa o svim klubovima i da znaju u svakom trenutku kako da reše određene probleme. Momci su ponovo na terenu, rade punom parom i jedva čekaju početak prvenstva.

– Niko više ne priča o nemilom događaju, svima su misli usmerene na utakmicu sa Radničkim i želja nam je da pobedom već na startu stavimo do znanja da nećemo tako lako odustati od borbe za opstanak u prvoligaškoj konkurenciji – rekao je Tanjugu predsednik Sloge iz Kraljeva Aleksandar Mijatović.

On je istakao da je utakmica sa Pirotom u Prvoj ligi Srbije mogla da se odloži da FSS nije pomogao, a uz njih su stali i ostali klubovi iz drugog ranga takmičenja.

– Našli smo se u bezizlaznoj situaciji. Lopovi zaista nisu imali milosti i odneli su sve ono što jednom fudbalskom klubu treba da bi odigrao zvaničnu prvenstvenu utakmicu. Ugrožen je i rad naših mlađih selekcija, svi smo bili u šoku kada smo tog jutra zatekli opustošene prostorije na našem stadionu. Reakcija Saveza je bila ekspresna, obezbedili su nam uslove za normalan rad i nema razloga da odlažemo utakmicu. Naravno, velika zahvalnost i Zajednici klubova Super i Prve lige koji su takođe pokazali razumevanje i odmah priskočili u pomoć – završio je Mijatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE