Italijani pišu: Ovo je sastav Milana za Zvezdu, Pioli ima još dve dileme

Do utakmice Crvena zvezda – Milan ostalo je još 48 časova, a sa Apenina stiže nagoveštaj startne postave italijanskog kluba.

Stefana Piolija i njegove igrače predstojećeg vikenda očekuje duel sa Interom u Seriji A, pa je za očekivati da neke igrače odmori pred ovaj meč, ali će i pored toga crveno-belima suprotstaviti jak tim.

Sportmediaset navodi da će Zlatan Ibrahimović sigurno početi meč sa klupe, a od prvog minuta zaigraće Mario Mandžukić i to će biti njegov prvi start od kada je došao na San Siro. Iza njega mesto će naći Samuel Kastiljeho i Ante Rebić, a od prvog minuta meč bi trebalo da počne i Hakan Čalhanoglu kako bi što pre ušao u takmičarski ritam posle oporavka od koronavirusa.

U sredini terena igraće Sandro Tonali, a uz njega biće ili Rade Krunić ili Frank Kesi, s tim da u ovom trenutku prednost ima srpski internacionalac baš zbog predstojećeg gradskog derbija sa Interom. Kada je u pitanju odbrana, po desnoj strani trebalo bi da igra Davide Kalabrija, dok će Fikajo Tomori najverovatnije biti uz Alesija Romanjolija u centralnom delu obrane. Na levom boku dilema je Teo Ernandez ili Diogo Dalot, a konačnu odluku doneće Pioli tokom sutrašnjeg dana.

Sastav Milana trebalo bi da izgleda ovako: Donaruma, Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Ernandez (Dalot), Tonali, Krunić (Kesi), Kastiljeho, Čalhanoglu, Rebić i Mandžukić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE