Nastavlja se žestok ritam: Posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća Zvezda dočekuje Borac

U sredu će biti odigrana odložena utakmica 15. kola ABA lige između Crvene zvezde i čačanskog Borca.

Nakon osvajanja Kupa Radivoja Koraća crveno-beli se okreću obavezama u regionalnom takmičenju, a trener Dejan Radonjić najavio je težak meč.

Ritam je žestok, i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo da bueemo spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bi stigli do bodova u ovom meču, rekao je Radonjić.

Marko Simonović je istakao da je potrošnja velika, ali da igrači žele da pruže maksimum.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv ekipe Borca i zbog velike potrošnje na završnici Kupa, kao i manjka igrača koji još uvek nisu sa nama zbog virusa. Naredni protivnik je iskusan tim koji je pobeđivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo u okolnostima u kojima se nalazimo, izjavio je Simonović.

Meč je na programu u sredu od 18.05 časova, a već u petak crveno-bele očekuje duel sa Žalgirisom u Evroligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE