OVO JE ITEKAKO ZABRINJAVAJUĆE; Isplivao podatak koji Pirla dovodi na ‘tanak led’

Italijanski mediji objavili su da Andrea Pirlo nakon 21 dvoboja na trenerskoj poziciji Juventusa ima najgori ostvareni rezultat u zadnjih deset sezona Serije A.

Juve je izgubio od Napolija prošle subote te zauzima četvrto mesto u Seriji A i zaostaje osam bodova za liderom Interom, ali ima i utakmicu manje.

“Bianconeri” su upisali 12 pobeda u 21 susretu, kao i šest remija i tri poraza. Drugim rečima, Pirlo je osvojio devet bodova manje od Mauricija Sarija prošle sezone i ima najgore rezultate od sezone 2012. u kojoj je Juve ipak došao do naslova italijanskog prvaka.

Jedino je Luiđi Delneri bio lošiji od Pirla sa 35 bodova u 21 susretu. U toj sezoni 2010./11. torinski klub nije izborilo niti plasman u Evropu i to je najlošiji rezultat u zadnjoj dekadi.

Podsetimo, Andrea Pirlo je preuzeo Juventus u osmom mesecu prošle godine, nakon što je Sari dobio otkaz posle ispadanja od Liona u osmini finala Lige šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE