Stanojević pred Javor: Uvek teško u Ivanjici, svi su spremni osim Miljkovića

Fudbaleri Partizana gostovaće u Ivanjici u 22. kolu Linglong Superlige Srbije, a trener Aleksandar Stanojević rekao je da je uvek bilo teško igrati u ovom gradu.

Čeka nas neugodno gostovanje, svi igrači su zdravi i spremni osim Aleksandra Miljkovića koji oseća posledice meča protiv Novog Pazara i neće biti u ekipi. Znamo šta nas čeka tamo, uvek je bilo teško igrati u Ivanjici, maksimalno spremni ulazimo u meč. Javor je počeo dobro drugi deo sezone, pratili smo sve njihove mečeve, a dodatne teškoće prave i vremenske prilike. Ali probaćemo da se adaptiramo i da vidimo na koji način možemo da igramo ako ne budemo mogli da nametnemo svoju igru. Moramo da se pazimo i od povreda, izjavio je trener crno-belih na konferenciji za medije.

Navijači ponovo mogu da očekuju promene u timu.

Biće sigurno četiri ili pet promena zbog napornog ritma utakmica. Bajbek je blizu startne postave, ali Holender igra izvanredno pa je za sada u situaciji da samo ulazi u igru.

Javor je opasna ekipa.

Nisu samo Luković i Maričić opasnost, problem mogu da nam naprave i drugi igrači. Javor može da nam napravi mnogo problema iz prekida, i pogotovo moramo da budemo spremni na to u ovakvim utakmicama gde neće biti mnogo igre. Mi primamo malo golova, pa generalno nismo primali mnogo golova posle prekida. Jasno nam je definisano ko šta treba da radi, a skauting će nam pokazati na koji način oni napadaju sa boka.

U odnosu na prvi deo sezone Partizan se znatno popravio u pojedinim segmentima.

Kompaktni smo, igramo kao tim, poboljšali smo sinhronizaciju posebno po bokovima, dobili smo stvari koje nismo imali, a pojedini igrači su poboljšali formu u odnosu na prvi deo sezone. Ali ponavljam da sam oprezan, jer jedna utakmica, pogotovo u ovim vremenskim uslovima može sve da promeni, dodao je Stanojević.

Utakmica je na programu u sredu od 13 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE