Topić pred Voždovac: Povrede me zaustavile u daljem napretku, hoćemo opet da uđemo u istoriju

Mladi fudbaler Vojvodine Mirko Topić rekao je na konferenciji za medije uoči meča sa Voždovcem da će njegov tim pokušati da produži seriju dobrih rezultata protiv ,,zmajeva”.

Susret Vojvodine i Voždovca je ujedno i duel perspektivnih igrača koje poseduju dva tima u svojim redovima. Među njima je i vezista Voše Mirko Topić, koji se oporavio od povrede i biće u konkurenciji za meč, za koji kaže da će biti težak.

– Očekuje nas jedna teška utakmica, kao što je uostalom i svaka u našoj ligi. Ekipa Voždovca je na sredini tabele, u prethodna dva susreta smo uspeli da ih pobedimo i nadamo se da ćemo i ovog puta. Jedna je od mlađih ekipa u ligi, koji forsiraju posed i mislim da je to odličan tim za razvoj mladih igrača. Nadamo se pozitivnom ishodu – istakao je Topić i dodao da je spreman za duel:

– Spreman sam za utakmicu i nadam se minutima protiv Voždovca.

Dvadesetogodišnji Topić je već drugu sezonu u prvom timu Novosađana i ubrzo pošto se etablirao u ekipi Nenada Lalatovića, počele su spekulacije u vezi sa njegovim odlaskom. Povrede su ga za nijansu usporile, što sam priznaje, ali naglašava da je zadovoljan svojim dosadašnjim napretkom.

– Mnogo sam napredovao. Direktno iz omladinskog pogona sam prebačen u prvi tim. Nisam išao nigde na pozajmicu, na kaljenje. Sigurno je da sam mnogo napredovao, posebno i fizičkom aspektu. Imao sam pehove sa povredama, što me je malo zaustavilo u nekom daljem napretku. Inače sam zadovoljan.

Ciljevi Vojvodine su jasni. O njima je ranije govorio i trener Nenad Lalatović koji je današnju konferenciju prepustio svom vezisti.

– Nadamo se da ćemo ponoviti uspeh iz prethodne sezone, a to je izlazak u Evropu, tj. da budemo među četiri najbolje ekipe. Ono što je takođe važno, jeste da ćemo pokušati da odbranimo Kup po prvi put u istoriji – završio je Topić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LOŠA FORMA TRAJE: Kecmanović zaustavljen u Rumuniji

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira među osam najboljih na turniru u Bukureštu. Izgubio je meč osmine...

POVEZANE OBJAVE